Pótfűtés!

Tisztelt Fogyasztók!

A meteorológiai előrejelzések szerint a hétvégére várható hűvös idő miatt a Siklósi Távhő Kft. folytatja a fűtést 2015. április 15. után is, a kedvező időjárás elérkezéséig.

Kérjük a Közös Képviselőket, amennyiben a társasházuk nem igényli az április 15. utáni fűtésszolgáltatást, jelezzék a Távhő Kft. ügyfélszolgálatánál személyesen vagy telefonon (72/496-209).

Siklós, 2015. április 14.

Tisztelettel:
Hirdi Attila
ügyvezető igazgató

Tájékoztatás

A Siklósi Távhő Nonprofit Kft. tájékoztatja kedves fogyasztóit, hogy a költségosztók kezelésén kívül továbbra is ellátja a távfűtéssel kapcsolatos feladatait.
A fűtéssel kapcsolatos ügyeket – mint radiátor, szelep stb. meghibásodások, légtelenítés – a korábbi gyakorlatnak megfelelően intézzük.
Az elszámolások készítését – a költségosztók kezelésével megbízott cégtől kapott adatok alapján – továbbra is elvégezzük, az elszámoló számlát a korábbi gyakorlatnak megfelelően elkészítjük.

Termosztatikus szelepek nyári üzemeltetése

A termosztatikus radiátorszelepek automatikus működéssel biztosítják a kívánt hőmérsékletet. Nyáron a meleg miatt a szelepben lévő szabályzó automatikusan lezár, a benne lévő rugó feszül és a záróelemet a csapra nyomja. Az egész nyáron zárva tartott szelep letapadhat, fűtésindításkor nem engedi be a vizet a radiátorba és légtelenítési problémákat okozhat.