Ünnepi nyitvatartás

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2015. december 21. és 2015. december 31. között a pénztár és az ügyfélszolgálat zárva tart. Nyitás: 2016. január 4.
Hibabejelentést a 36 20 968 9766 telefonszámon tehetnek.
Fűtésdíj befizetéseket az OTP számlaszámunkra (pl. az OTP Bank siklósi fiókjában készpénzbefizetéssel) teljesíthetnek.
A pénzforgalmi bankszámlaszámunk: 11731087-20014359

2014/2015 évi megtakarítások kifizetése

A Siklósi Távhő Nonprofit Kft. 2015. augusztus 3-án megkezdte a 2014/2015 évi fűtési szezon elszámoló számláinak kézbesítését, és a megtakarítások kifizetését.
Az elszámoló számlákon az első oldal alján tájékoztatjuk a fogyasztókat a megtakarítások kifizetésének pontos időpontjáról, mely társasházanként eltérő.
A megtakarítások kifizetése hétfőtől csütörtökig 8 – 11 óra és 13 – 15 óra között történik, előre meghatározott ütemterv szerint, a torlódások elkerülése érdekében.

Tájékoztatás

A Siklósi Távhő Nonprofit Kft. tájékoztatja kedves fogyasztóit, hogy a költségosztók kezelésén kívül továbbra is ellátja a távfűtéssel kapcsolatos feladatait.
A fűtéssel kapcsolatos ügyeket – mint radiátor, szelep stb. meghibásodások, légtelenítés – a korábbi gyakorlatnak megfelelően intézzük.
Az elszámolások készítését – a költségosztók kezelésével megbízott cégtől kapott adatok alapján – továbbra is elvégezzük, az elszámoló számlát a korábbi gyakorlatnak megfelelően elkészítjük.

Termosztatikus szelepek nyári üzemeltetése

A termosztatikus radiátorszelepek automatikus működéssel biztosítják a kívánt hőmérsékletet. Nyáron a meleg miatt a szelepben lévő szabályzó automatikusan lezár, a benne lévő rugó feszül és a záróelemet a csapra nyomja. Az egész nyáron zárva tartott szelep letapadhat, fűtésindításkor nem engedi be a vizet a radiátorba és légtelenítési problémákat okozhat.