Pótfűtés!

Tisztelt Fogyasztók!

A meteorológiai előrejelzések szerint várható hűvös idő miatt a Siklósi Távhő Kft. folytatja a fűtést 2017. április 15. után is, a kedvező időjárás elérkezéséig.

Kérjük a Közös Képviselőket, amennyiben a társasházuk nem igényli az április 15. utáni fűtésszolgáltatást, jelezzék a Távhő Kft. ügyfélszolgálatánál személyesen vagy telefonon (72/496-209).

2015/2016 évi megtakarítások kifizetése

A Siklósi Távhő Nonprofit Kft. 2016. augusztusában megkezdi a 2015/2016 évi fűtési szezon elszámoló számláinak kézbesítését, és a megtakarítások kifizetését.
Az elszámoló számlákon az első oldal alján tájékoztatjuk a fogyasztókat a megtakarítások kifizetésének pontos időpontjáról, mely társasházanként eltérő.
A megtakarítások kifizetése hétfőtől csütörtökig 8 – 11 óra és 13 – 15 óra között történik, előre meghatározott ütemterv szerint, a torlódások elkerülése érdekében.

Elfogadta a Képviselő-testület a 2015 évi beszámolót

Siklós Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 110/2016 (05.26) számú, valamint 111/2016 (05.26) számú határozatával elfogadta a Siklósi Távhő NKft. 2015 évi beszámolóját és 2016 évi üzleti tervét.
A beszámoló és az üzleti terv letölthető itt: http://siklositavho.hu/sites/default/files/attachments/Egyszer%C5%B1s%C3...

Tájékoztatás

A Siklósi Távhő Nonprofit Kft. tájékoztatja kedves fogyasztóit, hogy a költségosztók kezelésén kívül továbbra is ellátja a távfűtéssel kapcsolatos feladatait.
A fűtéssel kapcsolatos ügyeket – mint radiátor, szelep stb. meghibásodások, légtelenítés – a korábbi gyakorlatnak megfelelően intézzük.
Az elszámolások készítését – a költségosztók kezelésével megbízott cégtől kapott adatok alapján – továbbra is elvégezzük, az elszámoló számlát a korábbi gyakorlatnak megfelelően elkészítjük.

Termosztatikus szelepek nyári üzemeltetése

A termosztatikus radiátorszelepek automatikus működéssel biztosítják a kívánt hőmérsékletet. Nyáron a meleg miatt a szelepben lévő szabályzó automatikusan lezár, a benne lévő rugó feszül és a záróelemet a csapra nyomja. Az egész nyáron zárva tartott szelep letapadhat, fűtésindításkor nem engedi be a vizet a radiátorba és légtelenítési problémákat okozhat.